Persoonlijkheid

Doorzetter

Als ik eenmaal aan iets begin, ben ik altijd vastberaden om het af te maken. Als ik bijvoorbeeld een project begin, en ik kom wat moeilijkheden tegen dan ga ik mij daardoor niet laten stoppen en ga direct op zoek naar een oplossing.

perfectionistisch

Wanneer ik een afgewerkt project of opdracht bekijk, en zie dat er details ontbreken dan kan ik mij hieraan soms ergeren. Ik ben ervan overtuigd dat details het verschil maken tussen een goed en een perfect project.

Team worker

In mijn vrije tijd doe ik aan een teamsport waar je zeer goed leert dat je op je eentje nooit een match kan winnen. Dit geld niet alleen op het sportveld, maar ook in het dagelijkse leven. Het is zeer belangrijk om met mede-studenten/collega’s goed te kunnen overleggen en taken te verdelen.

Solidair

Een team worker moet goed kunnen luisteren naar andere mensen hun mening. Ik zal altijd luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Niet alleen op professioneel vlak. Maar ook wanneer anderen niet goed in hun vel zitten of als ze het moeilijk hebben.

Betrouwbaar

Als je met mij een afspraak maakt, zal ik deze altijd nakomen. Want dit is de manier waarop je met iemand een sterke vertrouwensband kan opbouwen.